Oxxio internet stopt met leveren internet diensten

Per april 2021 is Oxxio gestopt met het leveren van internet diensten. Oxxio gaat in de toekomst de focus leggen op energie aanbiedingen en heeft alle internet abonnementen overgedragen aan KPN internet. Dit brengt geen verdere problemen met zich mee, aangezien Oxxio al gebruik maakte van het KPN Netwerk. Energieabonnementen van Oxxio kun je hier bekijken.

Oxxio internet

Wanneer je een snelle internetverbinding zoekt kun je ook bij Oxxio internet terecht. Naast energie biedt Oxxio namelijk ook internet pakketten aan. Oxxio maakt voor haar internetdienst gebruik van het kwaliteitsnetwerk van KPN en is in bijna heel Nederland beschikbaar. Door te kiezen voor zowel energie als internet ontvang je een leuke maandelijkse korting op je abonnement. De prijzen liggen onder het gemiddelde, maar de kwaliteit is hetzelfde als bij andere internet providers.

Oxxio internet logo

Oxxio pakketten

Oxxio biedt verschillende pakketten aan, met of zonder televisie en vast bellen. Standaard kun je kiezen uit 3 pakketten, namelijk “Internet”, “Internet + TV” en “Internet, TV & Bellen”. Elk pakket spreekt voor zich en zo is meteen duidelijk wat je kunt verwachten van je Oxxio internet abonnement. Na het kiezen van het gewenste abonnement kun je door middel van je postcode controleren welke snelheden er beschikbaar zijn op je adres. Verder kun je je internet abonnement aanvullen met energie van Oxxio. Zo ontvang je extra korting op je abonnement. Meer informatie over de combivoordeel pakketten kun je hier vinden.

Oxxio internet en tv

Niet alleen maakt Oxxio gebruik van het kwaliteitsnetwerk van KPN voor internet, maar ook voor televisie. Zo heb je 60 televisiezenders tot je beschikking en kun je extra zenderpakketten aanschaffen. Wanneer je kiest voor Oxxio internet en tv ontvang je een tv-ontvanger en kun je gebruikmaken van de iTV app van KPN. Hiermee kun je overal tv kijken met je smartphone of tablet. Het Oxxio internet en tv pakket kun je nog verder uitbreiden met het opnemen-pakket. Met dit pakket kun je 6 programma’s tegelijk opnemen tot wel 200 uur in totaal aan opnames. Zo kijk je op elk gewenst moment je favoriete serie, film of programma terug.

Krachtig KPN netwerk

Er zijn een klein aantal netwerken in Nederland beschikbaar waarmee je internet in huis kunt ontvangen. Een van deze netwerken is eigendom van KPN. Het KPN ADSL netwerk wordt door meerdere providers gebruikt om internet pakketten aan te kunnen bieden, zo ook door Oxxio internet. Het grootste voordeel hiervan is dat je altijd een goed en stabiel netwerk mag verwachten. Alle mensen met KPN internet maken namelijk gebruik van dezelfde verbinding. Ook Oxxio glasvezel maakt gebruik van het netwerk van KPN. Dus ook bij glasvezel ontvang je dezelfde snelle verbinding. Hierin wordt je niet belemmert omdat je voor Oxxio kiest. Doe de postcodecheck om te kijken of glasvezel van Oxxio op jouw adres beschikbaar is.

Combineren met energie

Voordat Oxxio begon met het leveren van internet was het al een energieleverancier. Drie maal op rij wist Oxxio energie een award te winnen voor beste energieleverancier. Met het toevoegen van internetdiensten heeft Oxxio haar aanbod verder uitgebreidt. Het succes van de klantenservice op de energietak zie je terug bij het internetaanbod. Wanneer je al energie klant bent is het goed om ook met je internet abonnement over te stappen naar Oxxio. Zo ontvang je extra voordeel en heb je alles geregeld bij een leverancier. Ook nieuwe klanten kunnen terecht bij Oxxio voor een internet en/of energie abonnement. Je ontvangt ook dan kortingen voor het combineren van beide diensten.

Oxxio aanbiedingen

Net als alle andere providers heeft Oxxio vaak aanbiedingen voor het afsluiten van een abonnement. Zo betaal je bijvoorbeeld de eerste maanden minder voor je abonnement of ontvang je extra hardware voor een betere verbinding. Ook wanneer je Oxxio internet en tv neemt kun je verschillende aanbiedingen verwachten met maandelijkse kortingen en gratis zenderpakketten. Kijk voor de alle actuele Oxxio aanbiedingen op deze pagina.  

Alles in 1

Wanneer je het complete pakket wilt afnemen kies je voor Oxxio alles in 1. Met alles in 1 heb je niet alleen internet en televisie, maar ook vast bellen in je pakket. Hoewel vast bellen steeds minder vaker gebruikt wordt kun je dit nog steeds toevoegen aan je pakket. Mocht je al over een vast telefoonnummer beschikken kun je deze meenemen naar Oxxio.