Wanneer je zoekt naar een zakelijk mobiel abonnement heb je ruime keuze. Zo kun je kiezen uit een breed assortiment aan providers die je kunnen voorzien van een mobiel abonnement. Bij veel mobiele providers kun je kiezen voor een speciaal zakelijk abonnement. Bij simyo zakelijk heb je deze keuze niet. Wanneer je een simyo zakelijk abonnement wilt kies je voor hetzelfde abonnement, dan wanneer je privé een contract zou afsluiten. Dit heeft verder geen voor of nadelen. Alle simyo abonnementen zijn geschikt voor zowel privé als zakelijk gebruik.

simyo logo

Simyo zakelijk gebruiken

De simyo zakelijk abonnementen zijn niet anders dan de privé abonnementen. Alle sim only pakketten zijn ook zakelijk te gebruiken. Bij het afsluiten van een abonnement kun je aangeven dat je het abonnement zakelijk wilt gebruiken en zal je bedrijfsnaam op de factuur vermeld worden. Op alle facturen van simyo vind je de btw informatie en kun je deze gebruiken in je administratie.

Meerdere abonnementen beheren

Wanneer je met je bedrijf kiest voor simyo kun je meerdere abonnementen beheren vanuit dezelfde mijn simyo app. Dit is handig wanneer je meerdere aansluitingen hebt, voor bijvoorbeeld medewerkers. In de app kun je het verbruik nauwkeurig in de gaten houden en wanneer nodig bijstellen. Zo verhoog of verlaag je elk abonnement eenvoudig in de app.

Simyo Sim Only 12gb
KPN thuis? 24gb data, 400 min/sms
vanaf € 10,- p/m
2 jaar
SLIMME KEUS

Simyo zakelijk eSIM

Ook wanneer je kiest voor Simyo zakelijk kun je gebruikmaken van een eSIM. De eSIM van Simyo is handig en slim en vervangt de bekende plastic simkaart. Wanneer je smartphone geschikt is voor eSIM activeer je de nieuwe Simyo simkaart eenvoudig in de app. Je hoeft niet meer te wachten op de post met de nieuwe simkaart, maar kunt binnen 5 minuten genieten van je Simyo zakelijk abonnement.

Overstappen naar Simyo zakelijk

Als je nog een mobiel abonnement hebt, maar graag wilt overstappen naar Simyo kun je dit tijdens het bestellen aangeven. De klantenservice van Simyo regelt de verhuizing met je oude provider en zorgt er eventueel ook voor dat je je 06-nummer behoudt. Overstappen met nummerbehoud is bij Simyo helemaal gratis. Wanneer je geen nummerbehoud wilt dien je zelf je oude abonnement op te zeggen.

Databundels

Bij Simyo wordt er gebruik gemaakt van het KPN netwerk en profiteer je dus van het meest complete mobiele netwerk in Nederland. Hoewel je gebruikmaakt van het KPN netwerk zijn de databundels vele malen goedkoper. Je kunt zelf kiezen uit verschillende bundels en deze ook maandelijks aanpassen. Dit kan zowel naar boven als naar beneden. Wel zo handig als bijvoorbeeld op vakantie gaat en een maand geen data nodig hebt. Dit geldt trouwens niet alleen voor de databundels, maar ook voor je belminuten.

Simyo zakelijk aanbieding

Simyo als beste getest

Mobiele providers worden regelmatig getest door verschillende instanties. Zo is de prijzenkast van Simyo aardig gevuld met verschillende awards. Door de jaren heen heeft deze provider al meer dan 20 prijzen in huis gehaald als best geteste mobiele provider. Ook met een Simyo zakelijk abonnement weet je zeker dat je goed verbonden bent en blijft. Tevens is de klantenservice goed bereikbaar. Wanneer je twijfelt tussen Simyo of Youfone, beide budget aanbieders, haal je waarschijnlijk meer voordelen uit een Simyo Zakelijk abonnement.

Simyo sim only 

De abonnementen van Simyo kun je voor veel verschillende doeleinden inzetten. De abonnement zijn prima geschikt voor zakelijk en privé gebruik. Ook kun je kiezen voor Simyo wanneer je graag altijd en overal een wifi verbinding nodig hebt. Zo kun je een simkaart plaatsen in een mifi router en ben je altijd en overal verbonden met het internet. De sim only abonnementen kun je door heel Europa gebruiken zonder extra kosten.

Simyo met smartphone

Sinds 2022 is het mogelijk om een Simyo zakelijk abonnement af te sluiten in combinatie met een smartphone. Voorheen kon je alleen een sim only abonnement afsluiten bij Simyo. Je vindt er verschillende smartphones die je dus kunt bestellen met een nieuw mobiel abonnement. Je kunt onder andere kiezen uit smartphones van Apple, Samsung, Oppo & Motorola. Na het kiezen van een smartphone kun je aangeven hoe je je abonnement wilt inrichten door te kiezen voor het aantal maandelijkse MB’s en belminuten. Ook kun je aangeven hoe je de gekozen smartphone wilt betalen. Wanneer je per maand wilt afbetalen zijn er voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden tijdens het bestellen van je smartphone met Simyo zakelijk abonnement.

Aanbiedingen

Alle mobiele abonnementen bij Simyo zijn al ontzettend laag geprijsd. Je vind er namelijk al abonnementen voor € 5,- per maand. Toch heeft deze provider met enige regelmaat aanbiedingen waar jij als klant van kunt profiteren. Zo hoef je bijvoorbeeld geen aansluitkosten te betalen, ontvang je maandelijkse korting op je abonnement en kun je je MB’s verdubbelen wanneer je ook klant bent bij KPN. Doordar Simyo gebruikmaakt van het netwerk van KPN kun je extra MB’s ontvangen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een KPN internet of Telfort thuis abonnement. Door je mobiel abonnement te combineren met je thuis abonnement activeer je Simyo compleet en ontvang je dubbele MB’s.

Simyo Sim Only 12gb
KPN thuis? 24gb data, 400 min/sms
vanaf € 10,- p/m
2 jaar
SLIMME KEUS

Is Simyo onderdeel van KPN?

Simyo is een dochteronderneming van KPN en kan hierdoor ook gebruikmaken van het krachtige KPN netwerk. Als Simyo klant heb je niet alleen het voordeel van het KPN netwerk, maar ook van leuke kortingen. Zo kun je als klant van Simyo, KPN en Telfort abonnementen met elkaar combineren voor een leuke korting of extraatjes.

Wat kost een abonnement bij Simyo?

De maandelijkse kosten van een Simyo abonnement kun je zelf bepalen. Je kunt namelijk tijdens het bestellen zelf aangeven wat je wel en niet wilt afsluiten. Het goedkoopste sim only abonnement vind je er al voor € 5,- per maand. Dit is met 200 belminuten / sms, geen data en een looptijd van minimaal 1 jaar. Wanneer je wel data wilt kun je al 1 GB toevoegen voor € 4,- per maand. Doordat je zelf kunt kiezen bepaal je ook zelf de kosten voor jouw abonnement.

Kun je kiezen voor Simyo zakelijk?

Alle abonnementen bij Simyo zijn geschikt om zakelijk te gebruiken. Voor de zakelijke markt zijn er geen speciale abonnementen beschikbaar. Wel kun je bij het afsluiten aangeven dat het een Simyo zakelijk abonnement betreft. Je ontvangt dan een btw factuur met al je zakelijke gegevens.

Wat is het verschil tussen Prepaid en Sim Only?

Met een prepaid simkaart betaal je vooraf voor je bel, sms en data kosten. Je zet d.m.v. beltegoed dus tegoed op je simkaart. Wanneer je belt, smst en data verbruikt wordt het tegoed steeds lager. Wanneer je geen tegoed meer hebt moet je dit weer opnieuw opwaarderen. Prepaid is handig voor mensen die heel weinig gebruikmaken van hun mobiel.

Bij Sim Only heb je een abonnement waarbij elke maand automatisch al je bundels weer worden opgewaardeerd. Je betaalt ook een vast bedrag per maand voor deze bundels. Mocht je meer gebruiken dan wat er in je bundel zit, dan moet je bijbetalen.