Ziggo aanbieding

Net als andere internet providers heeft Ziggo aanbiedingen beschikbaar voor nieuwe, maar ook bestaande klanten. Een Ziggo aanbieding kan variëren van een maandelijkse korting, extra hardware of een gratis zenderpakket. Wanneer je kiest voor een internet en tv abonnement is de korting vaak hoger, dan bij internet only. Des te meer producten die je afneemt, des te hoger de korting. Ook als je je internet thuis combineert met een mobiel abonnement van Vodafone ontvang je extra korting. 

Internet en tv aanbieding

Het meest gekozen internet abonnement van Ziggo is in combinatie met televisie. Met een Ziggo aanbieding internet en tv heb je naast een snelle internetverbinding ook interactieve televisie tot je beschikking. Met ruim 80 zenders en Ziggo sport is er altijd wel iets op tv om te kijken. Het internet en tv pakket kun je altijd verder uitbreiden met extra zenderpakketten. Niet alleen in huis geniet je van interactieve televisie van Ziggo. Met de Ziggo Go app op je smartphone of tablet kijk je overal naar je favoriete programma.

Ziggo aanbieding vodafone gratis kortingen

Ziggo Internet en TV
Gratis smart wifi boosters
€ 53,-
p/m. Geen eenmalige kosten.
AANBIEDING
Ziggo Complete
Korting p/m + Gratis zenderpakket
€ 39,95
6 maanden, daarna € 68,-
AANBIEDING

Ziggo aanbieding bestaande klanten

Toen je voor het eerst abonnee werd was dit waarschijnlijk met behulp van een leuke Ziggo aanbieding. Maar eenmaal als je contract voorbij is wordt deze automatisch maandelijks verlengd. Een Ziggo aanbieding voor bestaande klanten is dan ook niet heel gebruikelijk. Toch kun je in sommige gevallen wel korting krijgen als je je contract opnieuw verlengd met bijvoorbeeld een jaar. Bij het vergelijken van de pakketten zie je onderaan in je digitale winkelwagen de tekst “Al Ziggo klant?” staan. Wanneer je hier op klikt moet je inloggen om te zien welke aanbiedingen er voor jou van toepassing zijn. Dit kan alleen wanneer je huidig contract al is afgelopen.

Ziggo aanbieding met Vodafone

Door het combineren van meerdere producten van dezelfde provider kan je korting maandelijks lekker oplopen. Wanneer je kiest voor Ziggo alles-in-1 ontvang je meer korting dan met alleen internet van Ziggo. Doordat je ook kunt combineren met de mobiele provider Vodafone kun je de korting nog verder uitbreiden. Alle klanten die ook gebruikmaken van Vodafone ontvangen tot € 5,- korting per maand, een extra zenderpakket en gratis dubbele data op je mobiel.

Wel klant van Ziggo en niet van Vodafone? Klik hier voor meer informatie!

Geen klant van Ziggo, maar wel al Vodafone? Klik hier voor meer informatie!

Internet pakketten

Alle internet abonnementen van Ziggo zijn verdeeld in 4 pakketten. Alle pakketten hebben een andere prijs en deze wordt bepaalt door de hoogte van de internetsnelheid. Het goedkoopste pakket, Start, heeft de minst snelle verbinding van 50Mbit/s download en 5Mbit/s upload. Het snelste pakket, Giga, is nog niet in heel Nederland beschikbaar. De tussenliggende pakketten zijn de meest gekozen abonnementen. Een Ziggo aanbieding van deze twee komt dan ook met meeste voor. Welk pakket je het beste kunt kiezen is afhankelijk van je wensen.

Gratis hardware

Naast maandelijkse korting of gratis zenderpakketten kun je ook kiezen voor extra hardware tijdens een Ziggo aanbieding. Zo ontvang je nu tijdelijk Gratis Ziggo Wifi Boosters bij het afsluiten van een abonnement. Met de wifi boosters voorzie je je hele huis van stabiele wifi en kun je overal genieten van snel internet. Wanneer je toch liever kiest voor een maandelijkse korting op je abonnementskosten kun je zelf ook een Ziggo wifi versterker aanschaffen en deze aansluiten op je netwerk. Zo geniet je wel van de korting en kun je zelf je wifi helemaal optimaliseren met je eigen hardware en instellingen.

Ziggo bij MediaMarkt

In de Media Markt winkels kun je naast elektronica ook verschillende abonnementen afsluiten. In de winkels bevinden zich namelijk store-in-store desks waar je onder andere een Ziggo aanbieding kunt aanschaffen. Wanneer je in een Media Markt filiaal kiest voor een Ziggo abonnement ontvang je geen korting per maand, maar een cadeaubon van Media Markt. De hoogte van de cadeaukaart varieert van € 75,- t/m € 200,-, afhankelijk van het gekozen Ziggo pakket.

GigaNet

Alle Ziggo internet abonnementen zijn van hoge snelheid. Zelfs bij het kleinste pakket ben je verzekert van een razendsnelle verbinding. Sinds kort biedt Ziggo ook Gigabit verbindingen aan. Deze abonnementen beschikken over een 1000 Mbit/s download verbinding. Helaas zijn deze abonnementen nog niet in heel Nederland beschikbaar. Doe de postcode check om te kijken of jij reeds bent aangesloten op het GigaNet van Ziggo.