Ziggo aanbieding

Net als andere internet providers heeft Ziggo aanbiedingen beschikbaar voor nieuwe, maar ook bestaande klanten. Een Ziggo aanbieding kan variëren van een maandelijkse korting, extra hardware of een gratis zenderpakket. Wanneer je kiest voor een internet en tv abonnement is de korting vaak hoger, dan bij internet only. Des te meer producten die je afneemt, des te hoger de korting. Ook als je je internet thuis combineert met een mobiel abonnement van Vodafone ontvang je extra voordeel. Kies voor Ziggo 12 maanden korting op je abonnement en ontvang tijdelijk 50% korting op je Alles-in-1 of Internet & TV pakket.

Neem een alles-in-1 abonnement bij Ziggo en ontvang een gratis HiSense Smart TV.

MEER INFORMATIE

Internet en tv aanbieding

Het meest gekozen internet abonnement van Ziggo is in combinatie met televisie. Met een Ziggo aanbieding internet en tv heb je naast een snelle internetverbinding ook interactieve televisie tot je beschikking. Met ruim 80 zenders en Ziggo sport is er altijd wel iets op tv om te kijken. Het internet en tv pakket kun je altijd verder uitbreiden met extra zenderpakketten. Niet alleen in huis geniet je van interactieve televisie van Ziggo. Met de Ziggo Go app op je smartphone of tablet kijk je overal naar je favoriete programma.

Ziggo Internet & TV
6 maanden 50% korting + TV pakket
vanaf € 28,- p/m
6 mnd, daarna € 56,-
AANBIEDING

Ziggo aanbieding Alles-in-1

Met alles-in-1 wordt aangegeven dat je alle producten (internet, televisie en bellen) afneemt bij dezelfde provider. Ziggo alles-in-1 wordt dan ook vaak gekozen bij het afsluiten bij een abonnement. De korting die je ontvangt bij een Ziggo aanbieding is vaak ook het hoogst bij alles-in-1. Doordat je meerdere producten afneemt is de mogelijkheid om korting te geven ook beter. Bij het afsluiten van een alles-in-1 pakket heb je, net als bij internet & tv, de keuze uit een aantal mogelijkheden. Per onderdeel kies je namelijk een pakket. Bij internet kies je voor een down- en upload snelheid en bij televisie uit het aantal zenders en mogelijkheden, zoals opnemen en terugkijken.

Ziggo aanbieding bestaande klanten

Toen je voor het eerst abonnee werd was dit waarschijnlijk met behulp van een leuke Ziggo aanbieding. Maar eenmaal als je contract voorbij is wordt deze automatisch maandelijks verlengd. Een Ziggo aanbieding voor bestaande klanten is dan ook niet heel gebruikelijk. Toch kun je in sommige gevallen wel korting krijgen als je je contract opnieuw verlengd met bijvoorbeeld een jaar. Bij het vergelijken van de pakketten zie je onderaan in je digitale winkelwagen de tekst “Al Ziggo klant?” staan. Wanneer je hier op klikt moet je inloggen om te zien welke aanbiedingen er voor jou van toepassing zijn. Dit kan alleen wanneer je huidig contract al is afgelopen.

Ziggo aanbieding met Vodafone

Door het combineren van meerdere producten van dezelfde provider kan je korting maandelijks lekker oplopen. Wanneer je kiest voor Ziggo alles-in-1 ontvang je meer korting dan met alleen internet van Ziggo. Doordat je ook kunt combineren met de mobiele provider Vodafone kun je de korting nog verder uitbreiden. Alle klanten die ook gebruikmaken van Vodafone ontvangen tot € 7,50 korting per maand, een extra zenderpakket en gratis dubbele data op je mobiel.

Wel klant van Ziggo en niet van Vodafone? Klik hier voor meer informatie!

Geen klant van Ziggo, maar wel al Vodafone? Klik hier voor meer informatie!

Ziggo deals met gratis product

Veel mensen kiezen voor een Ziggo abonnement en sluiten dit af via Ziggo.nl. Direct bij de provider gebruikmaken van een actie is natuurlijk een goed idee. Maar er zijn ook andere opties. Zo kun je bij Meervoordeel.nl andere aanbiedingen en Ziggo deals vinden waar je gebruik van kunt maken. Meervoordeel.nl is een official partner van Ziggo en biedt internet en tv aan via hetzelfde netwerk. Je zult geen verschil merken wanneer je kiest voor een Ziggo deal van Meervoordeel.nl.

Ziggo acties

Wanneer je kiest voor Ziggo heb je de keuze uit verschillende Ziggo acties. Tijdens bepaalde actie periodes zijn er verschillende Ziggo aanbiedingen te vinden. Een veel voorkomende actie is de maandelijkse korting op je abonnement. Met een maandelijkse korting betaal je niet het volle tarief voor je abonnement. Het aantal maanden waar je minder betaalt varieert per aanbieding en Ziggo pakket. Regelmatig vind je een aanbieding voor 6 of 12 maanden met een contractsduur van 1 jaar. Andere acties, zoals gratis wifi boosters, zenderpakketten of gratis installatie worden steeds vaker gecombineerd om een mooie korting te kunnen aanbieden aan nieuwe klanten.

Gratis installatie

Niet voor iedereen is de installatie van een Ziggo pakket weggelegd. Gelukkig biedt Ziggo installatie hulp aan om ervoor te zorgen dat je een perfecte internet en/of tv verbinding hebt. Het installatiepakket is zo ingericht dat het voor iedereen eenvoudig is om te installeren. Je vind een stap voor stap handleiding met voorbeelden hoe aan te sluiten. Mocht je er niet uitkomen kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. En wanneer het echt niet lukt kun je nog een monteur inschakelen, normaal is dit niet gratis. Tijdens een Ziggo actie wordt dit wel vaak gratis aangeboden. Zo kun je zonder verdere kosten de installatie laten doen door een Ziggo monteur.

Internet pakketten

Alle internet abonnementen van Ziggo zijn verdeeld in 4 pakketten. Alle pakketten hebben een andere prijs en deze wordt bepaalt door de hoogte van de internetsnelheid. Het goedkoopste pakket, Start, heeft de minst snelle verbinding van 50Mbit/s download en 5Mbit/s upload. Het snelste pakket, Giga, is nog niet in heel Nederland beschikbaar. De tussenliggende pakketten zijn de meest gekozen abonnementen. Een Ziggo aanbieding van deze twee komt dan ook met meeste voor. Welk pakket je het beste kunt kiezen is afhankelijk van je wensen.

Ziggo aanbieding met overstapservice

Ook met een Ziggo aanbieding maak je gebruik van de overstapservice. Dit betekent dat Ziggo je huidig internet en tv abonnement opzegt en deze soepel laat overlopen in je nieuwe Ziggo abonnement. Hier hoef je dus zelf niks voor te doen. Een handige service die je zorgeloos laat overstappen. Het maakt geen verschil wat je huidige provider is. Ziggo zegt het abonnement op en zorgt ervoor dat je vanaf de einddatum gebruik kunt maken van de gekozen Ziggo diensten.

Gratis hardware

Naast maandelijkse korting of gratis zenderpakketten kun je ook kiezen voor extra hardware tijdens een Ziggo aanbieding. Zo ontvang je vaak Gratis Ziggo Wifi Boosters bij het afsluiten van een abonnement. Met de wifi boosters voorzie je je hele huis van stabiele wifi en kun je overal genieten van snel internet. Wanneer je toch liever kiest voor een maandelijkse korting op je abonnementskosten kun je zelf ook een Ziggo wifi versterker aanschaffen en die aansluiten op je netwerk. Zo geniet je wel van de korting en kun je zelf je wifi helemaal optimaliseren met je eigen hardware en instellingen. Op de website van Ziggo vind je alle actuele aanbiedingen.

Ziggo 12 maanden 50 korting black friday 2023 bnr

Ziggo aanbieding bij MediaMarkt

In de Media Markt winkels kun je naast elektronica ook verschillende abonnementen afsluiten. In de winkels bevinden zich namelijk store-in-store desks waar je onder andere een Ziggo aanbieding kunt aanschaffen. Wanneer je in een Media Markt filiaal kiest voor een Ziggo abonnement ontvang je geen korting per maand, maar een cadeaubon van Media Markt. De hoogte van de cadeaukaart varieert van € 75,- t/m € 200,-, afhankelijk van het gekozen Ziggo pakket.

GigaNet

Alle Ziggo internet abonnementen zijn van hoge snelheid. Zelfs bij het kleinste pakket ben je verzekert van een razendsnelle verbinding. Sinds kort biedt Ziggo ook Gigabit verbindingen aan. Deze abonnementen beschikken over een 1000 Mbit/s download verbinding. Helaas zijn deze abonnementen nog niet in heel Nederland beschikbaar. Doe de postcode check om te kijken of jij reeds bent aangesloten op het GigaNet van Ziggo.

Ziggo Go

Ook bij het afsluiten van een Ziggo aanbieding kun je overal televisie kijken. Dit doe je met de Ziggo Go dienst. Je kijkt online naar de televisiezenders die je ook thuis ontvangt. Door het downloaden van de Ziggo Go app is het kijken van televisie nog eenvoudiger. De app is beschikbaar voor op smartphones en tablets met iOS of Android.

Mediabox XL

Met de allernieuwste setup-box van Ziggo ervaar je televisie als nooit te voren. De mediabox XL is nog slimmer en ook verkrijgbaar in combinatie met een Ziggo aanbieding. Met de vernieuwde mediabox XL wordt het zoeken naar televisieprogramma’s nog eenvoudiger. Je kunt opnemen tot 400 uur aan beeldmateriaal en dit ook terugkijken met Ziggo Go. De meegeleverde afstandbediening beschikt ook over voice control en zo wordt het openen van bijvoorbeeld Netflix kinderspel.

Ziggo aanbieding met cashback

Naast een lekkere korting per maand, gratis wifi versterkers of gratis televisie pakketten heeft Ziggo heel soms ook cashback acties. Met een cashback actie ontvang je een bepaald bedrag retour op je bankrekening na het afsluiten van een Ziggo aanbieding. Het hoogte van het cashback bedrag is afhankelijk van het gekozen pakket.

Ziggo sport

Alle Ziggo interactieve televisie abonnee’s ontvangen gratis Ziggo sport. Ziggo sport is de sportzender van Ziggo waar je dagelijks kunt genieten van diverse sporten, zoals voetbal en diverse races. Alle Ziggo abonnee’s kijken gratis naar verschillende sporten. Gratis naar de Formule 1 kijken is sinds 2022 niet meer mogelijk met Ziggo, hiervoor heb je een abonnement nodig van ViaPlay of F1 TV. Ziggo sport is inclusief bij alle tv pakketten, zowel start, complete als max.

SmartWifi

Bij het afsluiten van een Ziggo pakket ontvang je een installatiepakket in huis. In dit pakket vind je onder andere een SmartWifi modem. Dit apparaat zorgt ervoor dat je kunt internetten en eventueel bellen en tv kijken. De SmartWifi modem zorgt ook voor een sterke draadloze internetverbinding via wifi. Het schakelt automatisch naar het beste wifi-kanaal en werkt naadloos samen met de Smart Wifi Pods van Ziggo.

TV kijken op 2e televisie

Wanneer je ook televisie besteld hebt van Ziggo ontvang je een mediabox in huis die je aansluit op je televisie. Als je nog een televisie in huis hebt waar je ook tv wilt kijken met Ziggo heb je een aantal mogelijkheden. Je kunt een tweede mediabox of CI+ Module bestellen. Dan ontvang je ook op je tweede tv in huis dezelfde zenders. Ook kun je streamen naar televisie met de Ziggo Go App of de app rechtstreeks installeren op je tv.

Speciale Ziggo acties

Heel soms zie je speciale ziggo acties voorbijkomen. Dit gebeurt vaak in periodes wanneer andere providers, maar ook winkels, stunten. Denk bijvoorbeeld aan feestdagen of black friday. Per aanbieding verschilt de soort actie. Soms ontvang je een maandelijkse korting en andere keren gratis product of zenderpakket.

Cadeaus, gratis producten en zenderpakketten

Wanneer je een internet abonnement zoekt met een gratis ziggo cadeau kun je gebruikmaken van de ziggo wifi booster actie. Naast de boosters ontvang je ook gratis zenders en een hogere internetsnelheid. Andere ziggo cadeaus zijn op dit moment niet beschikbaar. Check regelmatig welke acties en aanbiedingen er gelden.

Ziggo zakelijk aanbieding

Ook voor zakelijke klanten heeft Ziggo aantrekkelijke aanbiedingen beschikbaar. Op deze pagina vind je de Ziggo zakelijk aanbiedingen. Een zakelijk abonnement is extra aantrekkelijk voor ondernemers, aangezien je geniet van een aantal extra voordelen. Zo is de klantenservice beter bereikbaar en mag je gebruikmaken van expert service van Ziggo. Net als bij de reguliere Ziggo aanbiedingen ontvang je ook korting als je een zakelijke abonnement afsluit. Reden genoeg om als ondernemer eens te kijken naar Ziggo zakelijk.

Ziggo 12 maanden 50 korting black friday 2023 bnr