Wifi Repeater

Een Wifi Repeater is de makkelijkste oplossing om je Wifi Netwerk uit te breiden. Zonder al te veel moeite is het draadloos netwerk bij jou thuis uit te vergroten. Het is namelijk niet noodzakelijk om kabels te trekken om je repeater te verbinden met je router. De range extender configureer je op je bestaande draadloze verbinding en plaats je binnen het bereik hiervan. Er zijn veel repeaters beschikbaar. Vergelijk daarom goed welke het beste bij jouw past.

wifi logo

Eenvoudig je draadloos netwerk uitbreiden...

Wifi Repeater Kopen

Een wifi repeater kopen is eenvoudig op de webshop van onze partner. Hier vind je veel verschillende soorten, kleuren en merken. Welke range extender jij moet kopen hangt af van jouw wensen. Iedereen heeft andere wensen om het draadloze netwerk te vergroten. Stel jezelf de vraag wat je wilt bereiken met een repeater en vergelijk zorgvuldig alle producten. Een wifi repeater kopen is vaak ook mogelijk bij je internet provider.

Range Extender Gebruiken

Een wifi repeater kun je voor veel doeleinden gebruiken. Ben je bijvoorbeeld opzoek naar een wifi verbinding in de tuin of zolder? Dan is een range extender een goede oplossing. Voor de volgende doeleinden is een wifi repeater goed toe te passen. 

  • Streamen van video’s
  • Draadloos bereik in de tuin
  • Bereik op andere verdiepingen
dualband wifi repeater

Installeren

Het installeren van een range extender is uiterst eenvoudig. Na het aansluiten van de extender op het elektriciteitsnetwerk configureer je hem eenvoudig. Plaats de wifi versterker op een locatie waar de bestaande verbinding nog goed tot uitstekend is. De plaatsing van de extender is belangrijk voor een stabiel netwerk. Het testen van de draadloze versterker is daarom aan te raden.

Functie

Soms is er nog wel eens wat verwarring omtrent de functie van een range extender. Vrij vertaalt is een wifi repeater “draadloos internet herhaler”. Dit is ook exact wat dit handige apparaat doet. Een repeater pakt je bestaande draadloze verbinding op, hakt deze doormidden en deelt één helft weer opnieuw uit.

Bestel vandaag nog een Wifi Repeater!

Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis. Ook op zondag.

Nadelen

Omdat een range extender eenvoudig te installeren is kiezen veel mensen hiervoor. Toch kennen deze handige apparaten ook wat nadelen. Zo is het noodzakelijk om de wifi repeater te plaatsen op een plek waar de bestaande verbinding nog goed is. Tevens wordt de snelheid van een wifi verbinding door een repeater ook gehalveerd. Mocht je dit toch vervelend vinden kun je ook eens kijken naar een acces point. Een acces point is een andere oplossing om je wifi te versterken.

wifi repeater dualband

Morgen al een groter wifi bereik...

Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis. Ook op zondag.