hierom kies je voor KPN Glasvezel

KPN heeft over de jaren heen een erg goede reputatie opgebouwd in Nederland. Het is waarschijnlijk de meest bekende aanbieder van telecomdiensten van ons land. Bij KPN kun je terecht voor eigenlijk alles wat te maken heeft met tv, internet en telefonie. Je hebt er standaard internetverbindingen maar uiteraard kun je ook een glasvezelverbinding krijgen via KPN.

KPN Glasvezel Dualband

De voordelen van glasvezel internet

Glasvezel internet heeft een aantal voordelen ten opzichte van ADSL en kabelinternet. In de eerste plaats is het een stuk sneller waardoor er minder lang gewacht moet worden om bestanden en video’s binnen te halen. Internetten via glasvezel gaat zo’n tien keer sneller dan via kabel of ADSL, afhankelijk van de gekozen abonnementen. Daarbovenop is de uploadsnelheid even hoog als de downloadsnelheid. Bij andere vormen van internet is de uploadsnelheid vaak wel tien keer langzamer dan de downloadsnelheid. Dit is met name belangrijk voor mensen die zelf graag content op het internet zetten.

Het is ook absoluut niet onbelangrijk dat glasvezel internet wordt aangeboden over een open netwerk. Dat wil zeggen dat er geen beheerder is van het netwerk die kan bepalen wie er gebruik kan maken van de bekabeling. Met meer traditionele vormen van het internet is dit wel het geval waardoor er een monopoliepositie kan ontstaan. Hierdoor heeft de consument geen keuze bij het uitzoeken van een internetaanbieder. Daarbovenop heeft de aanbieder geen enkele concurrentie en dat is natuurlijk nooit goed voor de consument. Kortom, er zijn voldoende redenen te bedenken om te kiezen voor glasvezel internet.

Kies vandaag nog voor KPN Glasvezel en ontvang extra's

De verschillende pakketten van KPN glasvezel

Bij KPN zijn er uiteenlopende mogelijkheden als het aankomt op het kiezen van een internetabonnement. De hoogste snelheid van KPN glasvezel is 500 Mbit/s. Dit komt overeen met wat andere aanbieders in hun snelste abonnement hebben opgenomen. De prijzen voor KPN glasvezel internet liggen tussen de 32,50 en 55,00 euro. Bij de hoogste prijs gaat het daarbij om de 500Mbit/seconde variant. Er zijn vijf verschillende abonnementen die verschillen in prijs en snelheid. Zoals gezegd is de uploadsnelheid bij glasvezel internet even hoog als de downloadsnelheid. Hier hoeven consumenten dus geen extra aandacht meer aan te besteden.

De voordelen van KPN glasvezel

Elke internetaanbieder belooft klanten verscheidene extra voordelen als er een internetabonnement wordt afgesloten. Zoals bij vrijwel alle providers krijg je een gratis modem met wifi als je een abonnement afsluit bij KPN. De ingebouwde wifi mogelijkheden zorgen ervoor dat je geen extra router nodig hebt die je aan moet sluiten op de modem. Daardoor hoef je deze extra kosten in ieder geval niet te maken. Als je niet overal wifi hebt is het wel aan te raden om een wifi versterker te kopen. Doordat alles in één apparaat zit heb je minder kans op inconsistent internet dat bijvoorbeeld uitvalt of waarbij er moeilijkheden zijn met de verbinding van smartphones en computers. Alle klanten met een internetverbinding van KPN krijgen het KPN veilig pakket. Hiermee kun je twee apparaten beveiligen tegen virussen en malware. Deze software kan zowel op computers en smartphones geïnstalleerd worden. Tegen betaling kun je extra licenties kopen waarmee je meer apparaten kan beveiligen.

Klanten kunnen gebruik maken van verschillende extra's bij KPN

KPN heeft vaak acties waarbij er gratis een monteur langs wordt gestuurd bij mensen die net een abonnement hebben afgesloten. Deze monteur zorgt ervoor dat alles goed werkt en dit is met name handig voor mensen die zelf niet zoveel verstand hebben van het aansluiten van een modem en het opzetten van de wifi. Mensen die ook een abonnement voor hun mobiele telefoon hebben afgesloten via KPN krijgen vijf euro korting per maand. Voor KPN is dat natuurlijk een handige actie om klanten aan zich te binden. Let er als consument wel op dat je je niet compleet laat verleiden door dergelijke kortingsacties. Het is goed mogelijk dat een andere aanbieder of een combinatie van twee aanbieders alsnog goedkoper is. Naast de modem en de monteur biedt KPN vaak nog andere welkomstcadeaus. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een aantal maanden korting of er kan een gratis product uitgezocht worden.

Klanten van KPN kunnen gebruik maken van ruim 1700 wifi hotspots door heel Nederland. Hierdoor heb je gratis toegang tot het internet op bijvoorbeeld je mobiele telefoon of laptop. Als extra voordeel krijg je met KPN glasvezel een gratis Spotify Premium account. Daarmee kun je zonder onderbrekingen altijd luisteren naar alles nummers die aangeboden worden door Spotify. Kortom, er zijn genoeg redenen om te kiezen voor glasvezel internet van KPN.

Kies vandaag nog voor KPN Glasvezel en ontvang extra's