KPN Glasvezel

Wanneer je kiest voor KPN glasvezel ontvang je een verbinding van 100% glasvezel. Dit betekent dat de complete verbinding via een glasvezel verbinding verloopt. Zo ben je gegarandeerd van een stabiele en snelle verbinding. Bij KPN glasvezel kun je tegenwoordig kiezen uit verschillende snelheden die oplopen tot 4 Gbit/s. Het kwaliteitsnetwerk wordt steeds verder uitgebreid en al door miljoenen mensen gebruikt. Doe de KPN glasvezel check en ontdek of er al een supersnelle verbinding beschikbaar is op jouw adres.

KPN glasvezel logo

KPN glasvezel check

Vul je postcode in en vergelijk de KPN pakketten
Voordelen van glasvezel internet

Glasvezel internet heeft een aantal voordelen ten opzichte van ADSL en kabelinternet. In de eerste plaats is het een stuk sneller waardoor er minder lang gewacht moet worden om bestanden en video’s binnen te halen. Internetten via glasvezel gaat zo’n tien keer sneller dan via kabel of ADSL, afhankelijk van de gekozen abonnementen. Daarbovenop is de uploadsnelheid even hoog als de downloadsnelheid. Bij andere vormen van internet is de uploadsnelheid vaak wel tien keer langzamer dan de downloadsnelheid. Dit is met name belangrijk voor mensen die zelf graag content op het internet zetten.

Het is ook absoluut niet onbelangrijk dat glasvezel internet wordt aangeboden over een open netwerk. Dat wil zeggen dat er geen beheerder is van het netwerk die kan bepalen wie er gebruik kan maken van de bekabeling. Met meer traditionele vormen van het internet is dit wel het geval waardoor er een monopoliepositie kan ontstaan. Hierdoor heeft de consument geen keuze bij het uitzoeken van een internetaanbieder. Daarbovenop heeft de aanbieder geen enkele concurrentie en dat is natuurlijk nooit goed voor de consument. Kortom, er zijn voldoende redenen te bedenken om te kiezen voor glasvezel internet.

Kies vandaag nog voor KPN Glasvezel en ontvang extra's

Verschillende pakketten van KPN Glasvezel

Bij KPN zijn er uiteenlopende mogelijkheden als het aankomt op het kiezen van een internetabonnement. De hoogste snelheid van KPN glasvezel is 4 Gbit/s. Dit komt overeen met wat andere aanbieders in hun snelste abonnement hebben opgenomen. De prijzen voor KPN glasvezel internet liggen tussen de 35,00 en 67,50 euro. Bij de hoogste prijs gaat het daarbij om de 4 Gbit/seconde variant. Er zijn vijf verschillende abonnementen die verschillen in prijs en snelheid. Zoals gezegd is de uploadsnelheid bij glasvezel internet even hoog als de downloadsnelheid. Hier hoeven consumenten dus geen extra aandacht meer aan te besteden.

Voordelen van KPN glasvezel

Elke internetaanbieder belooft klanten verscheidene extra voordelen als er een internetabonnement wordt afgesloten. Zoals bij vrijwel alle providers krijg je een gratis modem met wifi als je een abonnement afsluit bij KPN. De ingebouwde wifi mogelijkheden zorgen ervoor dat je geen extra router nodig hebt die je aan moet sluiten op de modem. Daardoor hoef je deze extra kosten in ieder geval niet te maken. Als je niet overal wifi hebt is het wel aan te raden om een wifi versterker te kopen. Doordat alles in één apparaat zit heb je minder kans op inconsistent internet dat bijvoorbeeld uitvalt of waarbij er moeilijkheden zijn met de verbinding van smartphones en computers. Alle klanten met een internetverbinding van KPN krijgen het KPN veilig pakket. Hiermee kun je twee apparaten beveiligen tegen virussen en malware. Deze software kan zowel op computers en smartphones geïnstalleerd worden. Tegen betaling kun je extra licenties kopen waarmee je meer apparaten kan beveiligen.

Klanten kunnen gebruik maken van verschillende extra’s bij KPN

KPN heeft vaak acties waarbij er gratis een monteur langs wordt gestuurd bij mensen die net een abonnement hebben afgesloten. Deze monteur zorgt ervoor dat alles goed werkt en dit is met name handig voor mensen die zelf niet zoveel verstand hebben van het aansluiten van een modem en het opzetten van de wifi. Mensen die ook een abonnement voor hun mobiele telefoon hebben afgesloten via KPN krijgen vijf euro korting per maand. Voor KPN is dat natuurlijk een handige actie om klanten aan zich te binden. Let er als consument wel op dat je je niet compleet laat verleiden door dergelijke kortingsacties. Het is goed mogelijk dat een andere aanbieder of een combinatie van twee aanbieders alsnog goedkoper is. Naast de modem en de monteur biedt KPN vaak nog andere welkomstcadeaus. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een aantal maanden korting of er kan een gratis product uitgezocht worden.

Klanten van KPN kunnen gebruik maken van ruim 1700 wifi hotspots door heel Nederland. Hierdoor heb je gratis toegang tot het internet op bijvoorbeeld je mobiele telefoon of laptop. Als extra voordeel krijg je met KPN glasvezel een gratis Spotify Premium account. Daarmee kun je zonder onderbrekingen altijd luisteren naar alles nummers die aangeboden worden door Spotify. Kortom, er zijn genoeg redenen om te kiezen voor glasvezel internet van KPN.

KPN glasvezel aanbieding

Net als bij andere internet providers kun je bij KPN altijd een goede aanbieding vinden. Een KPN glasvezel aanbieding verschilt nooit van een gewone deal bij KPN. Dit komt doordat KPN het glasvezel kwaliteitsnetwerk steeds verder uitrolt. Dit betekent dat binnen enkele jaren het grootste gedeelte van Nederland aangesloten zal zijn. Glasvezel van KPN zal dan ook de nieuwe standaard worden en dit betekent dat de aanbiedingen hierop ook zullen aansluiten.

Zeker in de weekenden en actieperiodes, zoals black friday, zul je de meeste KPN glasvezel aanbiedingen vinden. Regelmatig kun je overstappen naar KPN en kiezen voor een gratis tv bij je abonnement. Naast leuke welkomstcadeau kun je ook gebruikmaken van maandelijkse kortingen. Ontvang KPN 12 maanden lang voor 35 euro bij het afsluiten bij een 2-jarig abonnement. Allemaal acties waar je als glasvezel klant ook gebruik van kunt maken.

Kies vandaag nog voor KPN Glasvezel en ontvang extra's