Odido Internet

Wanneer je wilt overstappen of een nieuw abonnement wilt afsluiten dan is het Odido internet thuis pakket misschien wel iets voor jou. Odido is namelijk een solide internet provider en biedt diverse internet pakketten aan. Met Odido internet & tv kun je zelf je internet abonnement samenstellen. Zo kun je kiezen uit alleen internet of de combinatie met tv en bellen. De Odido internet snelheid varieert per postcode. Het is daarom verstandig om dit voor die tijd te controleren met een postcode check. Op sommige postcodes is zelfs glasvezel internet beschikbaar.

Odido was voorheen T-Mobile. Sinds september 2023 hebben worden alle diensten aangeboden namens Odido. Je mag bij Odido dezelfde kwaliteit verwachten als je gewend was van T-mobile.

odido logo color

Odido Internet Only

Bij het afsluiten van je Odido internet thuis abonnement kun je kiezen uit verschillende onderdelen, zoals de snelheid van je internetverbinding. De snelheid is afhankelijk per postcode en kun je controleren op de website van Odido. De Odido internet pakketten zijn verdeeld in verschillende groepen. Afhankelijk van de soort verbinding die er op jouw postcode beschikbaar is, kun je kiezen voor het beste Odido internet pakket. Met Odido Internet Only ontvang je alleen de internet. Wanneer je ook televisie wilt, kun je kiezen voor Odido Internet & TV. Wanneer je een glasvezel verbinding hebt geniet je van de hoogst haalbare snelheid. Dit is bij Odido 1000 mbit/s download.

Odido internet tv pakketten
Odido Internet & TV
Geen eenmalige kosten
vanaf € 30, p/m
8mnd, daarna € 60,00
HOT NIEUW

Odido Internet en TV

Naast de internet only pakketten biedt Odido internet en tv abonnementen aan. Zodra je het gewenste internetpakket gekozen hebt kun je hier televisie aan toevoegen. Op deze manier kun je zelf kiezen wat je wel en niet wilt en hoef je niet te betalen voor dingen die je niet gebruikt. Zo kun je selecteren op hoeveel televisies je interactieve tv wilt kijken en welke zenderpakketten je eraan wilt toevoegen. Je kunt maximaal één Tv-Box aanvragen. Voor een TV-box betaal je 2,50 euro per maand extra. Wanneer je met Odido wilt gebruiken op meer televisies kan dit met de Odido app. Verder heb je keuze uit een ruim aanbod aan zenderpakketten. Diverse sport, film en internationale zenderpakketten zijn er beschikbaar, zoals ESPN. Voor elk zenderpakket geldt een andere prijs per maand. Internet en tv van Odido kun je dus zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt. 

Thuis glasvezel

Voor een razendsnelle internetverbinding kies je voor Odido glasvezel. Met glasvezel internet wordt een maximum snelheid behaald van 1000 M/bits. De down- en upload bij glasvezel is razendsnel. Odido thuis glasvezel is ideaal wanneer je vanuit huis werkt, films in 4K resolutie wilt streamen en regelmatig grote bestanden moet uploaden naar de cloud. Het is zeker de moeite waard om voor Odido thuis te kiezen wanneer dit beschikbaar is op je postcode. De snelheid is aanzienlijk hoger en de extra maandelijkse kosten zijn minimaal. Het razendsnelle premium internet pakket is een must-have voor een groot huishouden waar je met meerdere mensen tegelijk online bent, bijvoorbeeld met het streamen van 4K films en online gamen. Doe de postcode check om te controleren of Premium glasvezel beschikbaar is op jouw adres.

Mobiel en thuis combineren

Net als veel andere internet providers biedt Odido combinatie korting. Deze korting geldt als je ook gebruik maakt van Odido mobiel. Wanneer je mobiel en thuis gebruik maakt van Odido ontvang je een leuke maandelijkse korting en vele extra’s. Bij het overstappen naar Odido internet thuis is het dus verstandig om ook te kijken naar je mobiel abonnement. Welke internet pakket je wilt combineren met je mobiel abonnement maakt niet uit. Op alle pakketten ontvang je de combinatie korting. Wel varieert de hoogte van de korting per mobiel abonnement. Wanneer je een Unlimited mobiel abonnement hebt is je korting hoger.

De voordelen van Odido thuis

Na de postcodecheck sluit je eenvoudig je Odido internet abonnement af. Dit doe je met tv of zonder. Het mooie aan Odido thuis is dat je abonnement maandelijks aanpasbaar is. Zo pas je eenvoudig in je “Mijn Odido” omgeving je abonnement aan. Hier kun je elke maand je internetsnelheid aanpassen en zenderpakketten aan en uit zetten. Ook biedt Odido een uitgebreide wifi service. Mocht je niet tevreden zijn over je draadloos internet, dan ontvang je indien nodig een wifi versterker om dit te verbeteren. De pakketten worden regelmatig aangepast en worden alle voordelen weer verbetert. Houd de website in de gaten en stap op het juiste moment over.

Odido premium

De internet pakketten van Odido zijn verdeeld in drie groepen met elk zijn eigen up- en download snelheid. Odido premium is het snelste pakket met een up- en download tot 1000 Mbit/s. Met een Odido premium internet abonnement kunnen meerdere mensen tegelijk films streamen op 4K resolutie, grote bestanden uploaden naar de cloud en vloeiend online gamen. Een hoge snelheidsverbinding dus. Voor premium internet heb je wel een glasvezel verbinding nodig en dit is nog niet in heel Nederland beschikbaar. Doe hier de postcode check om te bekijken of jij je kunt abonneren op een premium aansluiting van Odido.

Overstappen

Wanneer je op dit moment gebruikmaakt van internet, tv en bellen van een andere internet provider kun je eenvoudig overstappen naar Odido. Controleer eerst of het contract van je huidige aanbieder al voorbij is en je contractueel vrij bent. Mocht je niet meer gebonden zijn aan je huidige aanbieder kun je op deze pagina checken of er internet van Odido beschikbaar is op je postcode. Kies het abonnement waar je gebruik van wilt maken en stap over naar je nieuwe provider. Het is niet nodig om je huidig abonnement stop te zetten. Dit wordt altijd gratis geregeld door de nieuwe provider en is onderdeel van de overstapservice.