T-Mobile internet

Wanneer je wilt overstappen of een nieuw abonnement wilt afsluiten dan is het T-Mobile internet thuis pakket misschien wel iets voor jou. T-Mobile is namelijk een solide internet provider en biedt diverse internet pakketten aan. Met T-Mobile thuis kun je zelf je internet abonnement samenstellen. Zo kun je kiezen uit alleen internet of de combinatie met tv en bellen. De T-Mobile internet snelheid varieert per postcode. Het is daarom verstandig om dit voor die tijd te controleren met een postcode check. Op sommige postcodes is zelfs glasvezel internet beschikbaar.

T-Mobile internet provider

T-Mobile internet thuis

Bij het afsluiten van je T-Mobile internet thuis abonnement kun je kiezen uit verschillende onderdelen, zoals de snelheid van je internetverbinding. De snelheid is afhankelijk per postcode en kun je controleren op de website van T-Mobile. De T-Mobile thuis pakketten zijn verdeeld in 3 groepen, namelijk Basic, Fast en Premium. Met een basic pakket ontvang je een maximum downloadsnelheid van 50 Mbit/s en een upload van maximaal 30 Mbit/s en heb je een goedkoop internet abonnement. Bij het Fast abonnement is de download maximaal 100 Mbit/s en upload 30 Mbit/s. Wil je echt het verschil maken dan kies je voor Premium. Met dit abonnement haal je de hoogst mogelijke snelheid van 1000 Mbit/s download en upload. De hoge snelheid wordt behaald door de verbinding via glasvezel. Helaas is glasvezel nog maar beperkt beschikbaar in Nederland.

T-mobile thuis internet pakketten
T-Mobile internet provider

Fast

Internet

100 Mbit/s

Gratis overstapservice

€ 35,-

per maand, 12 maanden

T-Mobile internet en tv

Naast de internet only pakketten biedt T-Mobile internet en tv abonnementen aan. Zodra je het gewenste T-Mobile thuis pakket gekozen hebt kun je hier televisie aan toevoegen. Op deze manier kun je zelf kiezen wat je wel en niet wilt en hoef je niet te betalen voor dingen die je niet gebruikt. Zo kun je selecteren op hoeveel televisies je interactieve tv wilt kijken en welke zenderpakketten je eraan wilt toevoegen. Er is een ruim aanbod aan zenderpakketten beschikbaar.

T-Mobile thuis glasvezel

Voor een razendsnelle internetverbinding kies je voor T-Mobile glasvezel. Met glasvezel internet wordt een maximum snelheid behaald van 1000 M/bits. De down- en upload bij glasvezel is gelijk. T-Mobile thuis glasvezel is ideaal wanneer je vanuit huis werkt, films in 4k resolutie wilt streamen en regelmatig grote bestanden moet uploaden naar de cloud. Het is zeker de moeite waard om voor T-Mobile thuis te kiezen wanneer dit beschikbaar is op je postcode. De snelheid is aanzienlijk hoger en de extra maandelijkse kosten zijn minimaal.

Mobiel en thuis combineren

Net als veel andere internet providers biedt T-Mobile combinatie korting. Deze korting geldt als je ook gebruik maakt van T-Mobile mobiel. Wanneer je mobiel en thuis gebruik maakt van T-Mobile ontvang je een leuke maandelijkse korting en vele extra’s. Bij het overstappen naar T-Mobile internet thuis is het dus verstandig om ook te kijken naar je mobiel abonnement. 

De voordelen van T-Mobile thuis

Na de postcodecheck sluit je eenvoudig je T-Mobile thuis internet abonnement af. Dit doe je met tv of zonder. Het mooie aan T-Mobile thuis is dat je abonnement maandelijks aanpasbaar is. Zo pas je eenvoudig in je “My T-Mobile” omgeving je abonnement aan. Hier kun je elke maand je internetsnelheid aanpassen en zenderpakketten aan en uit zetten. Ook biedt T-Mobile een uitgebreide wifi service. Mocht je niet tevreden zijn over je draadloos internet, dan ontvang je indien nodig een gratis een wifi versterker om dit te verbeteren.